NL

Welkom bij Quinta Rosa Amarela – Laat je koffers maar vallen en voel je thuis. Een plaats vol nostalgische aromas en  de heerlijke geuren van het platteland en de kust (op slechts 7 km). Een verblijf bij ons betekent opstaan met een lekker ontbijt met vers geplukte sinaasappelen en lokaal gemaakte honing (vegetarisch). Begin de dag met een wandeling in de natuur, of yoga en een therapeutische massage. Geniet van uw privé kamer of maak nieuwe vrienden.

Wij delen onze liefde voor de Algarve graag met u.

 

 

 

 

 

 

PT

Benvindos à Quinta Rosa Amarela - Pouse as malas, sinta-se em casa e relaxe. Um espaço de aromas nostálgicos e sabores deliciosos, o campo e a praia a 7km. O melhor dos mundos. Hospedar-se na Quinta significa bons dias com laranjas acabadas de apanhar e mel local. Comece o dia com caminhadas ou Yoga e massagens terapêuticas. Aprecie a privacidade do seu quarto ou socialize e faça novos amigos. O nosso amor pelo Algarve permite-lhe a experiência que só os residentes conhecem.

KAMERS

Bed and Breakfast Algarve

Onze 6 kamers zijn geïnspireerd door de geuren en smaken van thuis. Het is een plek waarvan je kunt zeggen "hier was ik gelukkig”, en biedt een omgeving voor diegenen die op zoek zijn naar privacy, comfort en fijne herinneringen.

LOCATIE

Turismo Rural Quinta Rosa Amarela

Onze locatie in het centrum van de Algarve is een bevoorrechte plek. Van oost naar west heeft u geweldige mogelijkheden voor dagtochten. Er zijn prachtige stranden en leuke dorpjes om te zien. Op onze terrassen kunt u sinaasappels, lavendel en rozen ruiken. Gele rozen ...

ACTIVITEITEN

Bed and Breakfast Algarve

De Quinta promoot de lokale cultuur en de kleurrijke gerechten, geurige wijn en likeuren. Buiten kunt u wandelen in de natuur en de land en zee-activiteiten ervaren. Tijd wordt hier niet verspild, zelfs niet als u ervoor kiest om niets te doen. Geef u over aan de natuur. 

 

+351 967216843
  • w-facebook
  • Twitter Clean

 

 

Latitude : 37.133989

Longitude : -8.158611

© 2014 by Quinta Rosa Amarela